torstai 7. kesäkuuta 2012

Viikonlopun menot - Wauhtis


Muokkailin vähän blogia ja tuonne sivuun tuli nyt meidän menot ja koirakavereiden blogit.

Viikonloppuna 9.-10.6.2012 on täällä Lappeenrannassa suuri koiratapahtuma Wauhtis, jossa on monenlaista koiraharrastusta esillä. Kisaamaan siellä on mahdollista päästä lauantaina match showssa ja speed racessa sekä sunnuntaina ToKossa ja agilityssä.



Mie aattelin, että lauantaina voisin kyllä osallistua molempiin. Kiva olisi kokeilla tuota speed racea, vaikken nyt ole ihan sisäistänytkään millainen juttu se on. Sen tiedän, että koirat juoksee mahdollisimman lujaa :D Moni oli huolissaan Facebookin "koiratapahtumat etelä-karjalassa"-ryhmässä, kun koiraa ei voi päästää irti, koska sitä ei näy ei kuulu sitten sen jälkeen. Sissin kanssa mie en siitä oo huolissani. Mie yritän Sissin saada muilutettua medeihin siinä. Kun sillon se agilityn kouluttaja mittasi, niin se otti mittatikun päältä mittanauhalla sen mitan, vaikka koira seisoi sen alla. Sillon tuli se 43,5 cm ja tikku nyt oli ainakin sen 0,5 cm ;) Eihän Sissillä oo mitään tsäänssejä maxeissa joitain bortsuja tms. vastaan :D
Rontti-kamun kanssa tammikuussa 2011 rallin mallia

Match showhun sitten "isoihin koiriin". Ei me sieltä ikinä mitään voittoa tavoitella, mutta se on ihan hauskaa "leikkinäyttelyä" :) (Leikki-ikä kaiken ikää). Ja kun osallistuu kahteen kisaan samana päivänä, niin sisäänpääsy on ilmainen.
Miusta aika typerää pyytää sisäänpääsymaksu erikseen ja sitten kisoista maksut. Ymmärrän toki, jos sinne tuleekin paljon pelkkiä katsojia - saahan niistä hyvät tuotot, mutta sitten osallistujille tulee tyyriimmäksi, jos osallistuu vaikka vain yhteen kisaan per päivä, mutta molempina päivinä.

Sunnuntaina mie meen varmaan vain katsomaan ja luultavasti jätän Sissin kotiin. Tai ainakaan en osallistu tosiaan mihinkään. Mutta katsotaan. Jos sataa pieniä vihreitä miehiä taivaalta, niin sitten myö jäähään kotiin ehkä lauantainakin.

2 kommenttia:

  1. Heitin teille haasteen, käyhän kattomassa meidän blogista (:

    VastaaPoista
  2. Ok. Koetan saada tehtyä sen tänne piakkoin.

    VastaaPoista

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi