keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Fiini nettikauppa

Löysin aika ihanan ja erilaisen koiranettikaupan, http://www.doggallery.fi . Muutamia poimintoja sieltä..

Terra Essence, ruokabaari koiralle
Joskus kun  oon rikas (eli en ikinä) ja on oma koti,
niin sitten voi panostaa sisustukseenkin

harmaa tähti
Kyllä kakkapusseja ois kiva kantaa nuin hienossa pussukassa



Paws Aboard, koiran pelastusliiviKong Ballistic Friends-lelu
                                Pilkulliset pelastusliivit          
            Sissi ois varmaan höpönä tämmösiin Wubba Kongin ötököihin

Pelastusliivejä olen nyt katellut monestakin paikkaa. Edulliset, mutta koiralle mukavat ja oikeasti koiran painon kantavat etsinnässä. Onko kenelläkään suosituksia? Tai kokemusta seuraavista:

Pelastusliivit neopreenivyöllä -50 %www.petnetstore.fi:ssä olisi nyt 50% alennuksessa tällainen liivi. Vaikuttas kyllä aika asialliselta.
 
Tällaista Boogie-pelastusliiviä olisi parissakin paikkaa myytävänä (www.koiralle.fi ja www.lemmikkistore.fi) Sissin oletetussa koossa hintaan 13.90e. Tässä tuo taaimmainen remmi vaan näyttää menevän aika epämukavasti tuonne takajalan eteen.

Voiko hyvää saada näin halvalla? ;D

6 kommenttia:

  1. Rommi varmaan tuhoais noi Wubba Kongi ötökät. :D Kivoilta näyttää silti. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Rommin luonto! :D
      Mutta Sissi ois varmaan ihan "in lööv" <3

      Poista
  2. Meillä ollut kääpiökoiralla nuo ylemmät oranssit liivit, ihan hyvin ovat toimineet ja asiansa ajaneet. Jos oikein kovasti (päivittäin) käyttää niin tarrat saattaa sitten kulua nopeesti, ainakin meidän liivissä ne eivät ole sitä kalleinta laatua. ;) Mutta tuohon hintaan ihan järkipelit meidän käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu! Nyt sain sitten vahvistusta fiiliksille ja taidetaan laittaa ne tilaukseen. Kiitos sinun arvostelusi :) Eiköhän meilläkin kestä nuo pelastusliivit meidän melko vähäisen käytön verran :)

      Poista
  3. Monet käyttää pelastusliivejä ihan koiran uidessa normaalisti, auttaa paljon oikean uintiasennon löytämiseen ja etenkin jos pidempää matkaa haluaa uittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun Sissi ei meinannut oppia uimaan, niin meinattiin juuri liivejä siihen hommaan. Mutta sitten siinä auttoikin ihan vain pelkkä peräpään nosto vaakatasoon, liivithän tekevät sen automaattisesti.

      Nyt lähinnä veneilyyn ja sitten tulevaisuudessa siihen purjehtimiseen varten nuo hankitaan, keppiä ja uintilelua Sissi saa noutaa ihan omin voimin :D

      Poista

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi