perjantai 29. maaliskuuta 2013

Talvipuuhaa

Sissin kanssa on nyt viimeaikoina lenkkeilty jäällä paljonkin, kun koko maaliskuun ajan on ollut uskomattoman upea hankikanto.

Tänään miehen kanssa rakenneltiin Sissille ahkioon aisat muoviputkesta (ja omatekemiltä ne näyttääkin), kutakuinkin toimivat pelit. Vähän Sissi on pikkanen noihin valjaisiin, mutta ei häiritsevästi. Sissi oli aivan hämillään alussa koko jutusta, kun kutsutaan että "tule tule" ja sitten kuitenkin on sidottuna tuollaiseen härväkkeeseen. Sitten namupalalla houkuteltuna Sissi käytti pienen koiran voimiaan ja sai ahkion liikkeelle (se kun onkin hirveän painava :D)

Kääntyminen oli kaikkein hankalinta ja pienessä kaaressa se ei onnistukaan, sillä aisat me jätettiin (ainakin toistaiseksi) aika pitkiksi. Sissi koetti hypätä aisan yli ja sitten se jäi jo kerran jumiin. Eli vielä kaipaisi pientä hienosäätöä tuo meidän viritys, mutta jospa sillä yhden makkaranpaistoreissun tekisi, kun ei tarvitse kuin kulkea suoraan jäätä pitkin.

Huomenna siis lähdetään Nean ja koirien kanssa makkaranpaistoon laavulle. Sissi saa vetää eväsrepun ahkiossa, saapahan Sissiltä ylimääräiset energiat pois ja kun se ei saa villitä Riinaakaan, kun se on toipilas.

Agilityssä ollaan käyty edelleen kutakuinkin viikottain ja reilun viikon päästä Sissi varmaan starttaakin epävirallisissa kisoissa Nean kanssa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi