lauantai 16. kesäkuuta 2012

Vesileikkejä ja inasen tokoilua

Kyllä sitä on taas hyvä ollut losailla vedessä näin lämpimillä säillä! Itsekin jopa uskaltauduin heittämään talviturkin torstaina, kun oltiin Jennin & Rommin ja Nean, Riinan & Sabin kanssa Taipalsaaren Konstussa. Oli kyllä turkasen kuuma päivä!

Tänään Sissi uikin naapurin patacollie-mummukan, Daisyn kanssa. Sissi ja Daisy ovat tavanneet kerran nenätysten pihalla, muuten Sissi on vaan "huudellut" parvekkeelta. Daisy tulikin emäntänsä kanssa samaan rantaan, kun Sissi oli uimassa. Sissi näytti ihan pöhköltä kun se yritti vaania uidessaan :'D Siinä ne koirulit sitten pitkän aikaa kilvan hakivat palloa ja keppiä, kun Daisyn omistajakin oli uimassa.

Uimisen jälkeen mentiinkin Sissin kanssa taas läheiselle hiekkakenttäparkkikselle (sanahirviö) ottamaan taas vähän seuraamista ja liikkeestä maahan menoa ja liikkeestä seisomista.
Seuraaminen meni aika hyvin; kontakti ok, pysyi lähellä, napakat liikkeet.
Liikkeestä maahan Sissi jää hyvin, jostain syystä se kyllä jää vähän vinoon...? Mutta hyvin pysyy paikallaan. Maahanmeno ei ole terävää, joskus menee puolittain istumisen kautta eli peppua eka maahan. Mutta ei se onneksi maleksimaan jää.
Liikkeestä seisomaan jääminen on vähiten tehty juttu ja siinä aloitimme aika alusta. Eli Sissi seurasi ja käsky "seiso" ja käsimerkki ja pysähdyttiin yhdessä. Tätä tein pari kertaa ja sitten sen verran otin lisää että jätin sen sitten siihen paikalleen seisomaan ja kävin ottamassa ne askeleet ja palasin. Kyllä mie uskon, että muutamien treenien jälkeen se alkaa jäädä päähän ja ei tarvitse sitä paikkaa sinne sanoa. :)

Kohta lähdetään Nean ja ruhveleitten kanssa iltalenkille :)

1 kommentti:

  1. Mie oon joku vakkaripiru täällä siun blogissa! Aina kommentoimassa ;)

    Vinoon jääminen maahanmenon yhteydessä, kuten muissakin liikkeissä johtuu vinosta perusasennosta seuraamisessa. Painiskeltiin Maisan kanssa samaisessa liikkeessä samaisen ongelman kanssa viime talvena. Kun perusasennon seuraamisessa saa suoraksi, jää koirakin maahan suoraan eikä vinosti :)

    VastaaPoista

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi