keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Agi, rauniot, noutajakenttä

Hei,
lyhyesti ja ytimekkäästi tämän viikon reenailut.

Vihdoin päästiin maanantaina agilityynkin, kun juoksut ovat ohi. Sissi oli ihan intopiukkana ja teki hyvin ja vauhdilla. Välillä vähän kaahotteli liikaakin (meinas rueta ramppaamaan puomia edestakaisin). Tehtiin eka puomia niin, että oli nousu, pöytä ja lasku. Se meni hyvin ja lopuksi sitten mentiin kerran koko puomikin. Vähänkö olin taas ylpeä! :)

Sitten oli hyppy + putki + 2 hypyn suora semmosessa tiukassa (vähän niinkuin) L-muodossa. Tehtiin siinä sitten puolivalssia.  Lopuksi ehdittiin ottaa neljää keppiä kaks suoritusta. Mutta treenitauolla ei ollut ainakaan negatiivisia vaikutuksia.

Tiistaina lähdettiin Jennin kanssa raunioille (saatiin höykytettyä toisemme lähtemään, vaikka sohvannurkka ois ilmeisesti kutsunut molempia kovaan ääneen). Kouluttajaa ei ollut eli ei saatu edes puomia auki, mutta otettiin koirat matkaan ja mentiin alueelle kävellen. Koirakoita oli viisi. 

Nyt on tullut vielä uusia piilojakin vanhaan saunaan. Otin Sissille kolme ukkoa pitkästä aikaa ja hyvin löysi. Luukulta se ei ensin meinannut saada hajua millään,  mutta muutaman ohijuoksun jälkeen tajusi käydä kurkkaamassa. Saunaakin se juoksi pariin otteeseen ympäri, ennenkuin hoksasi, mistä sinne nyt pääsee sisään.

Tehtiin niin taas, että ensin Sissi sai yhden herkkupalan löytämisestä ja sitten haukkumisesta lisää. Mutta on se aika epeli, kun se ei hauku sarjaa, vaan haukku kerrallaan se katsoo että monennestako saa palkan :D Vitsin tolleri! :D

Tänään jaksoin vielä olla aktiivinen ja raahauduin Kaakon Noutajien kenttäkoulutukseen. Neakin sitten soitti ja ilmoitti tulevansa kyydissä. Siellä oli jako "pennut/aloittelijat" ja "edistyneemmät". Ja tänään oli hieno tolleriedustuskin - 3 tolleria! Viime kaudella me oltiin pääasiallisesti ainoat. Tehtiin rallytoko-juttuja, missä ohjaajan ja koiran välinen kontakti on aika olennainen. Sissi oli taas pieni tarmonpesä, mutta 45 minuutin aktiivisen tahkoamisen jälkeen kun treenit päättyivät, niin oli Sissilläkin ylimääräinen hörsyäminen loppunut. Istui niin aivottoman näköisenä toljttelemassa, kun oli loppuporinapiirit :D

Lauantaina on rauniokoe Lappeenrannassa, johon siis lähden talkoilemaan (todennäköisesti maalimieheksi), mutta koira jää sinä päivänä kotiin.

Niin paljon on menoa ja meininkiä ollut ja tulee, että huomenna, torstaina, kyllä töiden jälkeen heittäydyn X-asentoon sängylle enkä nouse ennen perjantai-aamua (paitsi pakko tietty ulkoiluttaa koira...). Sunnuntaina sama homma ;)

Perjantaina pääsenkin Saimaa-risteilylle, mikä on varmaan aika hauskaa. En täällä asuessani ole kertaakaan käynyt vesillä, ellei uimista ja jäällä kävelyä lasketa.

Tylsä päivitys ilman kuvia - koittakaa kestää!! :)

3 kommenttia:

  1. Vitsit, teitä tulee niin ikävä kun lukee näitä teidän puuhasteluja!!

    Itseasiassa olin googlettemessa hakusanalla "tolleri+näyttelyt" niin Sissin lelunpitelyvirnistyskuva tuli kuvahakutuloksiin ;) Sieltä mie taas eksyin teidän juttuja lukemaan :D

    Terkuin, Tiina

    VastaaPoista
  2. Mie en kyllä löytänyt yhtään Sissin kuvaa samalla hakusanalla (ainakaan ekalta 23 sivulta) :D, mutta kiva joku tätäkin joskus lukasee.
    On se vaan tää koiraharrastus imassut miut pahasti mukaansa viimeisen vuoden sisään.

    Kunhan sinnepäin tullaan, niin täytyy (jälleen) koittaa nähdä :)

    VastaaPoista
  3. Minuu naurattaa vieläkin se Sissin haukkuminen, vitsi mikä tyyppi!!!xD

    VastaaPoista

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi