torstai 6. syyskuuta 2012

Tiistain tokotus

Tiistaina tuli otettua sentään tokosessio itsenäisesti lähikentällä. Älkää välittäkö ohjaajan loistavasta tyylitajusta. Osa liikkeistä meni jees, muttaa jäävät on unohtuneet koiralta ja ne pitää alkaa taas alusta. Paikkamakuussa saatiin häiriölenkkeilijä ja seuraamisessa meni häiriökoiria. Liikkeiden välillä tuli rentouduttua hetkiseksi palloillen.

Muuten oon ollut kauhean huono koiranomistaja enkä oo antanut tarpeeks virikettä koiralle.
Paitsi lauantaina käytiin pimeän raunio-treeneissä! Sissi oli vika, kun sillä oli edelleen juoksut, ettei sotke muiden koirien ajatuksia. Niinpä Sissillä oli pimeintä, mutta hyvin se etsi ja löysi. Ensin otettiin haukutusta ennen suoritusta ja haukku alkoikin jo irrota hyvin. Sitten kaks ukkoa piiloon. Kun koira löysi ukon, niin se sai pienen palkan ja sitten Sissiä haukuttivt ja siitä sitten enemmän palkkaa. Olin niin onnellinen, kun Sissi oli miun mielestä niin loistava!


Juoksuun, mars mars.




Hyvä tyttö!

"Ei tää nyt menny ihan niinkuin piti"


Hullu koira


Reipas luoksetulo. Suoraan sivulle - kun tajusin pyytää.

 
Ai niin, tuli lupauduttua talkoolaiseksi rauniokokeeseen, kun en nyt mennyt sinne Kaakon Noutajien leirillekään. Mutta oon mie nyt sen verta siellä treenannutkin, että ehkä minäkin kannan korteni kekoon niin ei nämä aktiivi-LPKY:läiset ala heti katsomaan kieroon (kun siellä tuntuu välillä sellaista olevan)...

1 kommentti:

  1. SIe oot reipas, hienoa Taija. Itse lintsaan ja porukka saa kattoa entistä enemmän kieroon. ;D

    VastaaPoista

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi