sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Meidät on haastettu!


"Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten 11 uutta haastateltavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait haasteen."

1. Sinun ja koirasi tärkein rutiini?
- Tärkeimmästä en tiedä, mutta on hauska kun aamulla puhelimen herätyskello soi, me molemmat Sissin kanssa jatketaan makoilua, mutta kun pian soi oikea, rämisevä herätyskello, Sissi pomppaa seisaalleen ja tunkee kuononsa naamani eteen kuin sanoen "Nyt on aika nousta!".
Siihen sitten Sissille aamuruoka (samalla oma aamupala), aamupissitys ja siankorva tms. koiralle, kun itse lähtee töihin.
Sissi menee sekaisin, jos sen ensin käyttää ulkona ja sitten itse alkaa syömään aamupalaa.

2. Paras hetki koirallisessa elämässäsi?
- Vaikea. Varmaan ikioman koiranpennun, Jessen, saaminen sekä Sissin tuleminen ovat ollet parhaimpia. Sissin kanssa agility-kurssille pääsy oli myös parhautta! :)

3. Kuvaile koiraasi yhdellä sanalla ja lisää kuva, joka ilmentää tätä ominaisuutta koirassasi.- Vekkuli!

4. Minkä rotuinen on seuraava koirasi?
-Tolleri! Se vaan sopii meille kuin nenä naamaan!

5. Ärsyttävin piirre koirassasi?
- Kun tollerin itsepäisyys näkyy, ja Sissi käyttäytyy "en kuuntele, sinua ei ole olemassakaan"

6. Hienoin koirasi osaama asia/vaikein asia, jonka olet opettanut koirallesi?
- Mikäköhän se olisi.. PAM! eli kuoleminen saa aina ihmiset nauramaan, mutta sen itseasiassa opetti isäntä Sissille. Haukkumaan se oli vähän vaikea saada, mutta sen taisi opettaa itseasiassa Nea. Eli en ole tainnut kouluttaa koiraani itse :D
Sanotaan että jalkojen välistä pujottelu kävellessä on yksi "hienoista" tempuista, jonka ainakin vain minä olen opettanut.

7. Jos sinulla ei olisi koiraa, mihin käyttäisit kaiken sen ajan, jonka nyt käytät koiraasi?
- Varmaan sohvalla makaamiseen! :D Ja laatuaikaan miehen  kanssa :'D

8. Jos koirasi olisi ihminen...
- Se olisi hemmoteltu prinsessa, jota ällöttää pahat hajut ja likaisuus. Kulkisi merkkivaatteissa ja hyväksyisi seuraansa vain harvat ja valitut. Semmonen teinipissis, joka on kuitenkin jostain syystä koulun suosituin tyttö. :D Mutta kova tyttö syömään kuitenkin! :)

9. Kolme koirarotua, joita et koskaan edes harkitsisi ottavasi. Miksi?
- Englannin bulldog ja muut tosi lyttynaamat. Ne on niin pilalle jalostettuja, kun raukkaparoilla on jo vaikea hengittää normaalisti, saati sitten liikkuessa tai helteellä.
- Afgaanin vinttikoira, vanha englanninlammaskoira ja muut todella paljon turkinhoitoa vaativat rodut. Ei vaan jaksais puunata ja harjata ja pestä ja föönätä koiran turkkia monta tuntia viikossa tai jopa päivässä.
- Koirasudet, laumanvartijakoirat, liian alkukantaisia ja epäluotettavia miun makuun.

10. Mikä on tarina koirasi nimen takana?
- Sissi oli pääätetty koiralle nimeksi jo ennenkuin tiedettiin pentua. Olin vähän höpelönä army-kuosiin ja armeijassa on "sissejä". Sissi oli sopiva nimi metsässä rymyävälle metsästykoiralle. Alunperin pennulla oli nimi Cindy, mutta sitä ei ollut kuulema pentukaan ehtinyt oppia, joten nimenvaihto kävi sujuvasti. Joskus Joensuun kaupungilla jotkut ulkomaalaiset kysyivät pennun nimeä, että onko se sitten annettu prinsessa Sissin mukaan. Välillä se kyllä tuntuisi olevan osuvampi syy nimelle.

11. Koirasi tärkein ihminen, jos sinua ei lasketa?
- Isäntä, mutta Nea on myös varmaan aika hyvillä sijoilla. Sissi tykkää paljon muutenkin meidän kavereista ja aina menee häntä heiluen ja pylly ketkuen kaikkia tuttuja ovelle moikkaamaan.

Ja uudet kysymykset..
1. Kuinka päädyit nykyiseen rotuusi/rotuihisi?
2. Mikä oli ensimmäinen lempirotusi ja miksi?
3. Millaista elämää vietät koirasi/koiriesi kanssa 10 vuoden päästä, mitä olet "saavuttanut" koirasaralla vai oletko koiraton?
4. Mikä on koirassasi erityistä, joka tekee siitä sen "maailman parhaan koiran"?
5. Mitä haluaisit koirallesi opettaa?
6. Lisää lempikuvasi koirastasi/koiristasi.
7. Mitä koiraharrastuksia harrastat?
8. ...ja mitä haluaisit harrastaa/kokeilla? Onko niihin mahdollisuuksia?
9. Mitä koirasi on opettanut sinulle?
10. Mikä on parasta koirallisen elämässä?
11. Terveiset samaa rotua hankkivalle

En tiiä muita koirabloggaajia, joilla tätä ei oo ollut tai saanut kuin Eevis & Maisa. ;)

1 kommentti:

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi