tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lauma on kasvanut

Ensimmäinen kohtaaminen.
Yli-innokas isosisko!
Tosiaan, lauma kasvoi huhtikuun lopussa yhdellä pikkumiehellä. Sissi otti vauvan vastaan hyvin, ei ole minkäänlaisia mustasukkaisuuksia onneksi ollut. Alkuun Sissi oli hössöttävä lisäemonen, joka töhelsi kun vauva itki. Nyt Sissi on hillitympi, mutta huolehtii kuitenkin. Esim. kun vauva on lattialla leikkimatolla, menee Sissi makaamaan viereen. Se myös vahtii, kun pikku-ukkeli on vieraiden sylissä, että osaako ne varmasti hoitaa <3

Ollaan myös palattu 3 kuukauden treenitauon jälkeen takaisin agility-kentille ja sen myös huomaa! Hirmuista tollerimaista töhellystä melkein joka treenit, huoh. Eniten tarvittaisiin kuuliaisuus-harjoituksia, sillä Sissi menee ja keksii aivan oman radan vaikka mie heittäsin voltteja ja huutaisin megafoniin ja olisi auton kokoinen nuoli-kyltti seuraavan esteen kohdalla (jos se vähääkään poikkeaa suorasta linjasta). Onneksi koiralla on kuitenkin kivaa, sehän se on pääasia! :)
Mikä TUO on!?!
Muut harrastuslajit saavat tänä kesänä jäädä, ensi kesänä sitten on helpompaa irrottautua moneksi tunniksi lapsesta esim. raunioille. Tai ottaa se sinne mukaan. Joko Juusosta tulee kova koiramies tai sitten se tulee inhoamaan kaikkia koiramenoja yli kaiken! :D (Huomatkaa vauvan kotiutumisvaatteissa koiran kuva ;) Kylläkin mastiffi, mutta ei ollut vara valita rotua.)


"Jonkunhan se on tuostakin pennusta huolehdittava, kun mamma
vaan keskittyy muihin juttuihin (valokuvaamiseen)"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi