tiistai 7. elokuuta 2012

Rauniot ja koiraharrastusten tavoitepohdiskelua

Kuvassa esiintyy niiin Sissin perusolemus (ja rakas kissapallo) :D



Posetusta...


Olin tänään ite niin väsynyt, ettei olisi yhtään napannut lähteä raunioille, mutta olin jo aiemmin luvannut Nealle että se pääsee miun kyydissä pois, niin eihän lupauksia voi sitten perua. Eli  Nean syytä/ansiota taas kaikki tyynni! ;D

Ilma oli vähän sateinen, jonkin verran etelä-/lounaistuulta. Paikalla tulikin loppujen lopuksi aika hyvin porukkaa - taisi olla 8 ihmistä, 9 koiraa.

Sissi oli jo toisena. Ensin treenien vetäjä haukutti Sissiä ja aika nopeasti haukku sitten tulikin, ei enää tarvinnut kauaa maanitella. Olen myös ylpeä, kun Sissi haukkui vieraalle. Kun sais vielä muun hörsyilyn siitä haukun lomasta pois (kuopimiset, maahan menot ja sen semmoiset), vaikka eihän se nyt sinällään haittaa..
...ja lisää posetusta! :)

Kaksi "ukkoa" meni piiloihin meidän näkemättä ja hyvin Sissi taas ne löytikin ja etsi itsenäisesti. Pyytäessäni palautetta/kehitysideoita, treenien vetäjä sanoi että omista tavoitteista riippuen koira voisi etsiä enemmän ihmisen ohjaamista paikoista, kun Sissin etsinässä ei aina ole järjestelmällisyyttä, eli ensiksi jokin tietty kasa, eikä hörsyillä vähän kasalta toiselle. Toisaalta, jos ihan vain koiran ja omaksi iloksi tekee, niin sittenhän sillä ei ole niin väliä. Tosin Sissi etsii aivan koko ajan, joten en ole huolissani.

Pitäisi vaan miettiä, mitä tavoitteita sitä oikeasti on ja ottaa. Tänä "kesänä" nyt ei kuitenkaan mitään muuta kuin kivaa treeniä, lajissa kuin lajissa.

Toko nyt on ihan jäänyt kun ei kukaan ole potkinut persuksille, mutta tosiaan kun niitä tavoitteita ei ole. Tavoitteeni on "voitais joskus osallistua alokasluokkaan", mutta kun en edes vuotta ole päättänyt :D. Jos oikein ryhdistäytyisin, niin ehkä vielä tänäkin vuonna ehtisi, mutta toisaalta voitaisiin jättää vaikka tuonne vuoden 2013, kevään puolelle. Se olisi aika realistista.
Sissi "sanoo"

Raunioilla otan ehkäpä tavoitteeksemme ihan vain etsimisen niin, että Sissi haukkuu piiloilla. Siinä on meillä tekemistä ja matkaa. Nean kanssa juuri mietittiin, että ensin pitäisi saada haukku varmaksi (eli ekasta käskystä haukku), niin sitten vähitellen samaa piiloille. Eli haukutusta, haukutusta.

Agilityssä nyt käydään tämä alkeet 2 ja se jatkokurssi ja katotaan sitten, mitkä on fiilikset että aletaanko tähtämään jo vähitellen joihinkin kisoihin vai jatketaanko "sunnuntai-harrastelua".

Miulla alkaa viikon loma 20.8 ja siltä viikolta jää mm. agility, kun  me hävitään Ilomantsin perukoille mökille ja Sissi pääsee miesten kanssa sorsanmetsälle (jos joku vaikka osuisikin johonkin ja Sissi pääsisi oikeisiin töihin). Samalla reissulla käydään Ilomantsin ell päivittämässä rokotukset ja toivon mukaan mikrosirutetaan sitten samaan syssyyn :) On se varmaan lähes puolet halvempaa noissa pikku-kunnissa ja aivan yhtä hyvä, ellei jopa parempi, palvelu. Tosin, en ole koskaan käyttänyt mitään koiraa missään kaupungin eläinlääkärissä - luotan huhupuheisiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän ajatelmasi ja hajatelmasi